BBBondgenoot Vrij Voorne kandidaten bekend!

De kandidaten van Vrij Voorne voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 23 November zijn tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van Vrij Voorne op 22 september j.l. vastgesteld en unaniem aangenomen. Onder leiding van Anneke Witte, die eerder al tot lijsttrekker is benoemd gaan 18 kandidaten beginnen aan de campagne.

Anneke Witte: “We zijn trots om met deze kandidaten de verkiezingen in te gaan, onze lijst is gevarieerd, we hebben kandidaten uit verschillende generaties, van 21 tot 80 jaar, met een goede verdeling tussen mannen en vrouwen, uit zowel Hellevoetsluis, Brielle als Westvoorne.
Cor Sommeling, nummer 2 op de lijst vervolgt: “We hebben bewust mensen uit verschillende beroepsgroepen en achtergronden aangetrokken, we willen een breed palet zodat we op alle vlakken goed uit de verf komen”.
Marcel Segers, nummer 3 op de lijst: ‘We hebben goede relaties met de Boerburgerbeweging (BBB) en onze agrarische sector is binnen onze partij goed vertegenwoordigd. Met Laura Poot, boerendochter, hebben we ook een fanatieke pleitbezorger binnen onze partij gevonden.’

De kandidaten voor Vrij Voorne zijn als volgt:

 1. Anneke Witte – Brielle
 2. Cor Sommeling – Rockanje
 3. Marcel Segers – Oostvoorne
 4. Robart Valk – Hellevoetsluis
 5. Rien Heintz – Oostvoorne
 6. Monique Witte – Hellevoetsluis
 7. Nils van der Poel – Brielle
 8. Danny Peters – Oostvoorne
 9. Ron Peperkamp – Rockanje
 10. Aart van de Griend – Brielle
 11. Laura Poot – Rockanje
 12. Han ’t Hoen – Vierpolders
 13. Diana van Baarsel – Brielle
 14. Ab Stolk – Rockanje
 15. Sander Wessels – Brielle
 16. Jessica Raven – Oostvoorne
 17. Natasja Roelofs – Rockanje
 18. Wim Lobs – Vierpolders